Sådan Trim Toenails på din hund

Ting du skal trimme din hund toenails: Nail Clipper, for din hunds størrelse
Neglefil, groft
Runde svamp Nail File
Dremmel
Løbesko
Kid med et Skateboard
Behandler
Ved at gøre lidt hver uge du og dit kæledyr vil vinde tilliden og ser frem til nogle interessante kvalitet tid sammen.
Trin 1
Valg negleklipper: Der er to stilarter negleklipper på markedet, en guillotine type og en saks type. Køb en, der vil imødekomme dine kæledyr negle størrelse og du føler dig mest tryg ved at bruge. Det centrale her er for dig, ejer, for at få tillid. Jeg løfte hunden på et bord, hvis muligt, eller have en betroet ven eller et familiemedlem hold forsigtigt en lille kæledyr i arme og et stort kæledyr omkring halsen og massage ørerne. Hvis du er nybegynder bare klippe en meget lille del af spidsen af ​​neglen, denne måde vil du ikke gøre neglen menstruation og du og kæledyr vil vinde tillid. Der er altid næste uger trim til at tage en lidt mere ud. Lige før du klippe giver et hurtigt slag i dit kæledyr ansigt. Dette er en stor distraktion teknik jeg lærte af en sygeplejerske, der aldrig gjorde mine børn græde, når hun gav et skud. Når du klippe få alle glade og give dit kæledyr en godbid, aldrig glemme behandler. Få så mange som du kan på én gang, så husk at der er langt flere timer i dag og dage i ugen for at gøre dette.
Hvis dette for meget for nogen af ​​jer prøve den næste metode.
Trin 2
Filing stedet Clipping: Prøv med en grov lige fil først. Hvis dette ikke virker vi har en plan for sikkerhedskopiering. Jeg finde det bedste sted at indgive en nervøs kæledyr er, mens du ser tv på træneren. Få dem i humør med en hurtig ben massage. Når du både er afslappet anbring forsigtigt pote i hånden og fil under neglen langsomt, picking up hastighed som det er accepteret. Forsigtigt tale at tilskynde tone og ord for at få dit kæledyr at se på dig snarere end hvad du gør. Når du føler, du har fået nok gjort arkivering give dem en godbid og en mave rub.
Back Up File: Brug en rund svamp typen fil, der vil passe ind i din hule hånd og bruge det forsigtigt under massage portion. Hvis hunden begynder at mistanke om noget er op gå tilbage til massage. Husk der er mange timer og dage at få dette gjort.
Trin 3
Dremmel: OK, så du er forbi den ubehagelige fase og næsten en professionel fodterapeut af Hvalpe, men dremmel stadig har hemmeligheder. Den største udfordring er at holde hår ud af udstyret. Dette er vigtigt, da det kan gøre for en meget ubehagelig oplevelse, og kan forårsage skade på dit kæledyr. Hvis dit kæledyr har langhåret (eller bare lang ligesom en Hound Dog) ører satte et forfang omkring sig. Du kan lave en forfang ved at skære foden ud af en regelmæssig eller knæ hi sok under anklen del og trække den over hundens hoved. Hvis de er fluffy og insistere på at få kroppens pels nær foden sætte en T-shirt på dem. Og du troede, at kun var en fashion statement. Den vigtigste, for behårede fødder, er et stykke strømpebukser at sætte over foden og skubbe neglene igennem. Dette giver dig al den frihed til at bevæge sig omkring neglene uden at bekymre sig om at få hår fanget i dremmel. Efter at sætte al pågældende redskab på dit kæledyr, du nødt til at give dem en rigtig stor behandler!
Trin 4
Løbesko: Hvis alt andet bliver til én stor kamp bare køre med hunden. Løb, ikke gå, vil tvinge din hund til at krølle tæerne mod jorden til at skubbe fremad. Denne handling vil starte den naturlige arkivering proces og få jer begge i formen. Den bedste overflade for dette er et fortov – Jeg kalder det Urban neglefil. Hvis du har en Retriever, eller en hund, der vil hente, få en bold, frisbee eller fave legetøj og smide, kaste og kaste lidt mere.
Trin 5
Kid med et Skateboard: Great suppleant til løbesko! Brug en sele med nogle polstring og en kontrol krave eller blid leder og lad dem gå. Store hunde og små hunde elsker dette såvel som skateboarder.
Når du har styr på det frygtindgydende tånegle komme ud at polsk eller olie, for drengene, og nyde denne tid sammen endnu mere.
Tips: Forbered din hund til at få sine fødder håndteres ved forsigtigt at gnide og masserer dem dagligt. Dette vil også få dig mere komfortabel med at håndtere de fødder og vil give dig mere selvtillid til at trimme neglene. Nogle hunde kan lide at græde, når du arbejder med deres negle, græd sammen med dem. Mens du både er travlt med at græde højere end hinanden, du både glemmer, hvad du rent faktisk gør.
Advarsel: En sød hund og en skateboarder tendens til at tiltrække opmærksomhed AKA Chick (eller fyr) magneter. Du vil måske leje dit kæledyr på timebasis.

Leave a Reply