Almindelige årsager til Hund Aggression

Med den hjemløse hund befolkning vokser med stormskridt, dyremishandling på en desværre høj hastighed, og mange hundeejere for travlt til korrekt træne og socialisere deres hunde, er det ikke underligt at hunden aggression, både mod andre hunde og mod folk, er hurtigt stigende blandt familiens hunde. Hvis du har fundet dig selv at leve med en hund med aggression problemer, kan det være irriterende, frustrerende og nedslående, men det er helt muligt at omskole en aggressiv hund at være en glad, social medlem af din familie. I sidste ende årsagerne til næsten alle tilfælde af hund aggression er misbrug og manglende socialisering, med manglende socialisering er meget mere udbredt end misbrug. Men forskellige hunde manifestere deres aggression anderledes og manglende socialisering kan forårsage forskellige problemer i forskellige hunde. Her er de mest almindelige typer af aggression udstillet af undersocialized eller misbrugt hunde: Frygt Aggression
I modsætning til hvad nogle velmenende venner og familie kan fortælle dig, aggression er normalt ikke en dominans problem. Langt størstedelen af ​​aggression er forårsaget af en række af frygt. Mange mennesker tror fejlagtigt, at en frygtsom hund skal krammet og elsket, eller at en frygtsom hund er alt for bange for at gøre noget. Betragt dig selv advaret: en frygtelig hund er mere farlig end nogen anden hund, herunder en hund, der snerre ad dig. Hunde bider når de føler, at de ikke har andet valg end at bide, og en hund, der føler bange allerede føler, at alle muligheder for flugt er blevet taget væk.
Hunde, der er aggressive af frygt kan udvise klassiske tegn på frygt, herunder krøb sammen, når folk forsøger at klappe ham eller hende, gøede højlydt mens der laves backup, pacing blive ubehageligt med øjenkontakt, eller tucking deres hale. En hund, der udstiller denne form for frygtsom adfærd bør ikke være disciplineret, fordi den disciplin kun vil tjene til at gøre hunden mere frygtsomme. Denne form for hund bør heller ikke være tvunget til at fortsætte interagere med folk, når bange for dem, ellers frygt kan eskalere til aggression.
Territorial aggression
Hunde, der udviser territorial aggression er ikke meget forskellige fra hunde opfører aggressivt ud af frygt. Faktisk er territorial aggression virkelig en udløber af frygt aggression. En hund, der opfører sig territorialt er en hund, der enten føler hendes hjem er truet, eller en hund, der føler, at hendes bevægelse bliver hæmmet.
Den mest almindelige årsag til territorial aggression er at sætte hunde i snor. Mens mange mennesker, der ejer aggressive hunde sætter deres hunde på snore for at forebygge hundebid, den snor sig selv tjener til at øge aggression. Hunden føler sig fanget og dermed bange, og mener også, at den plads, der er omfattet af den snor er et område med behov for forsvar. Hunde er også tilbøjelige til at opføre i en territorial måde i deres baghaver, i biler, og når nogen går ind i deres hus. Disse hunde vil typisk stå foran et område og bark og knurre, lejlighedsvis krøb sammen eller forsøger at flygte.
Hund-Dog Aggression
Hunde, der udviser aggression til andre hunde er typisk reagerer på noget enten ukendte eller skræmmende om hundene. Du vil måske bemærke disse hunde er kun aggressive overfor, siger, store hunde, små hunde eller fremmede hunde. Hvorom alting er, disse hunde har brug for hjælp fra en professionel hundetræner, fordi aggression mod en anden hund er den hurtigste, mest surefire måde for din hund at blive såret eller endda dræbt. Folk plejer ikke at slå igen, men andre hunde vil!
Smerter Aggression
En hund, der lige blevet opereret, eller som er i alvorlige smerter, samt hunde, der mister deres hørelse eller syn, er hunde, der kan være aggressive. Hvis din hund pludselig begynder at opføre sig aggressivt ud af ingenting, en tur til dyrlægen er i orden med det samme.
Predatory Aggression
Predatory aggression ligner ikke andre former for aggression, fordi der er ingen tøven. En hund bare lunges for noget-et stykke legetøj, et andet dyr, et barn. Predatory aggression er instinktiv adfærd og et resultat af, at hundes hjerner fortælle dem at jage, jagt og dræbe ting. Desværre, nogle gange hunde vildlede denne aggressiv aggression mod de forkerte slags ting-børn og katte er fælles mål, fordi de udløser hundes bytte drev. En hund, der viser aggressiv aggression med et barn, en anden kæledyr, eller mod biler behov for hjælp af en hundetræner.
Selvom det kan være svært at acceptere det faktum, at din hund viser aggressiv adfærd, og mens det kan være meget let at skyde skylden på hunden bliver dårlig, sandheden er, at du kan fjerne aggressiv adfærd, hvis du tager det alvorligt. Kontakt en hundetræner ved American Association of Pet hundetrænere, hvis du har brug for hjælp med din aggressive hund. Du kan nå dem her.

Leave a Reply