10 Sundhed Tips til ældre hunde

Dagens ældre hunde lever længere og sundere liv. Og med konstante forbedringer af senior hundefoder, aldrende medicin, og vores forståelse af behovene hos gamle hunde, har fremtiden aldrig set lysere ud for vores aldrende pelsklædte venner. Hyldest til ældre hunde, Hund Fancy Magazine har dedikeret deres seneste nummer til senior hunde, der tilbyder 40 tips fra hundeeksperter om, hvordan man forlænge og forbedre livet for gamle hunde. Her er 10 af mine favoritter senior hund pleje tips.
Tip # 1: Kost til Aging Dogs
Som en hund bliver ældre, er hans fysiske sårbarheder forhøjet. Sundhedsspørgsmål er fælles for racen begynder at manifestere sig. Gamle skader føre til gigt. Den bedste måde at støtte sundheden for en ældre hund er med en kost specielt udvalgt for sine sundhedsspørgsmål. Receptpligtig kostvaner er til for at støtte, slidgigt, nyresygdom, fedme, kognitiv svækkelse, letargi og mange andre sundhedsmæssige problemer almindelig hos ældre hunde.
Tip # 2: Bi-Årlig Vet eksamen for ældre hunde
Som regel indtaste større hunde deres senior år før mindre racer, men hver hund er lidt anderledes. Din dyrlæge er den bedste dommer over dine hunde aldring. Gamle hunde bør undersøges gange årligt af en dyrlæge at samle op på ændringer i deres helbred. , Og du, hvem kender din hund mere end nogen anden, kan se ud for eventuelle ændringer, og tegn, at din hund vokser gamle, nedbremsning, halten eller udvikle abnormaliteter helst på hans krop.
Tip nr. 3: Spil for Old Dogs
Udøver din hunds sind er lige så vigtigt som at udøve sin krop. Ældre hunde vil tage længere at lære et nyt trick og spil, men de vil nyde det lige så meget som de gjorde, da hvalpe. Et nyt spil eller trick vil tilføje spænding til en senior hunds liv, tilføjer citronskal til dagens aktivitet. Sørg for at bruge et nyt stykke legetøj til den nye tricket, at tilføje mere sjov til spillet.
Tip # 4: Motion for senior hunde
Motion som svømning eller gå er ideel til gamle hunde. Fælles bevægelse vil reducere stivhed og smerte. Undersøgelse vil medvirke til at reducere vægten, hvilket igen vil gøre bevægelse lettere. Det er også en vidunderlig faktum, at mens udøve en aldrende hund, vi også få nogle øvelse selv.
Tip nr. 5: Sundhed Vægt for senior hunde
Ligesom så, da vores hunde bliver ældre, de brænder færre kalorier. Med opbremsning af stofskiftet, det er nemt for ældre hunde at blive overvægtige og endda fede. Overvægt vil øge smerten for en aldrende hund med gigt. Bevægelse bliver vanskeligere og med tabet af motion sundhedstilstanden hos de ældre hund vil blive yderligere forværret. En kost gearet og reducere og opretholde en sund vægt vil hjælpe forlænge og forbedre din senior hund liv.
Tip # 6: Bedste Company for senior hunde
Sommetider hundeejere med senior hunde vedtage en hvalp til at juble deres aldrende ven op og krydre sit liv. Men lige som små børn kan være for meget for aldrende mennesker, kan hvalpe være for anstrengende for ældre hunde. Hvis en ældre hund har lavt energi niveau og få mærkelig nemt, vil en hvalp tilføje spænding til sit liv i stedet for sjov.
Tip # 7: Møbler til Old Dogs
Hvis trappen får lidt for meget for os, som vi bliver gamle, vil de for vores aldrende hund også. Ændring af ting rundt i huset virkelig kan forbedre en senior hunds livskvalitet. En arthopedic hund seng, sat på let adgang, vil være en velkommen sted til hvile. Hund trappe til sofaen eller sengen vil lette belastningen på leddene. En rampe vil hjælpe en gammel hund at kravle ind i en bil. Og have tæpper på trægulve vil gøre gå lettere. Lær hvordan man laver en ortopædisk hund seng, og hvordan man opbygger hund trapper selv.
Tip # 8: Toilet Tid til ældre hunde
Senior hunde har brug for at lindre sig selv oftere end før. Det er en rigtig god idé at installere et kæledyr terrassedør til din aldrende hund, for at give ham fri adgang til værftet, når stemningen rammer ham. Når dette ikke er muligt, bare huske at tage en ældre hund udenfor oftere. Sådan cirka blande øvelse med potte tid, at få det bedste af begge verdener? (Her er en tutorial om at bygge kæledyr terrassedør jeg lavede til mine hunde.)
Tip # 9: Angst hos ældre hunde
Med alderen, forværrer angst adskillelse hos hunde. Du kan hjælpe din aldrende hund ved at gøre miljøændringer, såsom at holde hunden i hans favorit rum, mens du er ude, spiller beroligende musik i baggrunden, og bruge aromatisk plug-ins, der spreder en beroligende duft gennem rummet. Der er også medicin, der kan gives til gamle hunde, der begynder at lide af angst adskillelse. Bare tal med din dyrlæge om dem.
Tip # 10: Grumpy Old Dogs
Smerter, især arthritis smerter, kan gøre ældre hunde mere aggressiv. Paint forvaltning vil medvirke til at reducere sådanne adfærdsmønstre. En professionel træner kan også hjælpe med til at bekæmpe tegn på aggression tidligt. Og som med al hundetræning, ligger din kærlighed og støtte endnu fast insisteren på gode manerer i hjertet af ethvert lykkeligt hundeliv, hvad enten gamle eller unge.
Reference: Hund Fancy Magazine: Senior Insights af Cherie Langlois. Senior Hund Issue. August 2010, vol. 41, No 8, pp.39, 41.

Leave a Reply